• Lees voor
  • Contrast

Actuele vacatures:

Wij zijn op zoek naar een directeur/bestuurder. Voor deze complexe en uitdagende functie zoeken we iemand die de diverse doelgroepen een warm hart toedraagt en deze uitdaging wil aangaan.
Een aantal zaken is hiervoor nodig: academisch werk- en denkniveau, bedrijfskundig goed onderlegd en minimaal 5 jaar ervaring opgedaan in een eindverantwoordelijke functie of op een positie waarbij je integraal en zelfstandig (in- en extern) verantwoordelijk was voor een aanzienlijk deel van een organisatie in het (ambulante) sociaal domein. Het is essentieel dat je een strategische visionair bent, als ondernemer commercieel kan denken in het sociaal domein en dat je een goede leider bent. Je hebt kennis van en ervaring met de transities en hebt een visie op de transformatie.

De functie is hier uitgebreid beschreven.
Reageren kan tot 8 mei.
 

Per direct  zoeken wij voor regio Noord Holland Noord een Coördinator Begeleide Omgangsregeling (BOR), voor 16 uur per week.
Reageren kan tot 13 mei 2017.

Wij zoeken een ervaren business controller voor MEE & de Wering. Het gaat om 32 uur per week in eerste instantie voor een jaar. De werving wordt gelijktijdig intern en extern gedaan en wordt uitgevoerd door het bureau Bosman & Vos.
Reageren kan tot 4 mei.

Wij zoeken een ervaren kracht die als projectmedewerker die taken uitvoert voor project de Werkwinkel in de regio Den Helder en Schagen.
Het gaat om 16 uur per week en de inzet is tot het einde van dit jaar.
Reageren kan tot 28 april.

Voor de afdeling Programma’s & Projecten zijn wij op zoek naar een:
Stagiaire Projecten m/v (minimaal 32 uur per week).
Standplaats: Alkmaar.
Periode: vier tot zes maanden.

Meer informatie is te verkrijgen bij:

MEE & de Wering
T.a.v. secretariaat P&O
James Wattstraat 5
1817 DC Alkmaar
E-mail: sollicitatie@meenwh.nl